skatter

Feminismen hävdar att de kan göra allt som männen kan, samt att de kan göra det bättre, att världen skulle bli bättre med kvinnor som styr, framför allt feminister som styr.
Nu har vi haft en feministisk regering i 6 år, allt som går åt skogen skyller de på tidigare regeringar eller på oppostionen, till och med deras egna beslut.
När det gäller miljös, så har de verkligen kört hårt, och bland annat infört en speciell skatt på plastpåsar för att minska användningen av plast, resulatet blev att folk började köpa papperspåsar istället och de förväntade inkomsterna blev en knapp tiondel av det uppskattade.
1. vi är enormt duktiga på åkervinning i Sverige, även när det gäller plast. Ett dilemma vi haft är att plastpåsar tillverkade med vatten istället för olja förstör förbränningen, den kyls och medför ökade utsläpp. Men frågan är fortfarande om det verkligen var för miljöns skulle eller för inkomsten, den miljöpåverkan plastpåsar gör var minimal i Sverige, och samtidigt blev de missnöjda över att konsumtionen minskade då inkomsten inte blev den de förväntat sig.

2. integration, jag inte man man påstå att de lyckats, inte ens i närheten! Det enda de lyckats med var att INTE lyssna på de som påpekade den problematiken och uttryckte oro, de senare kallades rasister..
Frågan är vilka som egentligen är rasister, jag och många med mig hävdade att det inte är humant att kunna ta hand om folk som kommer hit, och det kan ju nu historien bekräfta.. Att behandla medmänniskor på ett sådant vis som denna regering gjort med sin flykting/invandrings -politik
har varit, och är inhumant, men det är feministisk politik.